Utviklingen er dyster

Husker med glede tilbake på når jeg som liten gutt fikk være med bestemor på toget til Oslo. Vi skulle på tur. Tok toget inn til Østbanen. Og vi gikk rundt i sentrum. Gjerne også innom Grønland. Oslo var spennende og det var nok litt skummelt for en liten pjokk. Men med bestemors trygge hånd å holde i var det ingen farer.

Jeg tenker ofte tilbake på disse turene når jeg er i Oslo. Hadde bestemor levd i dag hadde hun neppe ville tatt den samme turen. For utviklingen i deler av Oslo er rett og slett dyster.

Denne helgen har media fortalt om følgende som har skjedd, og det er kun på Grønland. Natt til søndag har en jente anmeldt en voldtekt. Flere menn. I et parkeringshus. Natt til idag mandag ble en jente funnet slått ned. Bevisstløs. Trolig uansett for et seksuelt overgrep.

I helgen gikk leder av beboerforeningen på Grønland ut og advarte. Advarte mot hvordan det hadde blitt på Grønland. Det som før en idyllisk liten bydel i Oslo sentrum. Nå til tider en lovløs ghetto, hvor det stadig meldes om grov kriminalitet. Vi husker alle noen år tilbake at homofile ble advart mot å bevege seg i området. Det var et selvutnevnt “islam-politi” som skulle slå ned på slik “uønsket adferd”. Vel, hva med å slå ned på adferd som er virkelig uønsket? For eksempel at voksne menn forgriper seg på og voldtar uskyldige jenter?

Trist at denne utviklingen til ghetto i enkelte deler av Oslo er et resultatet av enkelte politikeres naive holdning til innvandring. Alt for mange på alt for kort tid. Integreringen har spilt fallitt. Når disse politikerne sitter i sine fine hus og leiligheter på Oslos vestkant tenker de sikkert ikke på at det er rett og slett farlig i deler av Oslo. Men de har like fullt ansvaret.

Status for kriminaliteten i hovedstaden? Den er som følger: På en gjennomsnittlig dag i Norges hovedstad skjer det 32 lommetyverier, 23 brudd på narkotikaloven, 13 voldshandlinger, to grove ran og to seksualforbrytelser.

20130415-072904.jpg

Legg igjen en kommentar

9 kommentarer

 1. tor vidar rokkan

   /  15. april 2013

  det har blitt for ille……husker også at var stort og dra til oslo,je har blitt 55 men det frister ikke lenger gå rundt i oslo på vakt hele tiden nei,noe må gjøres…..feks hva tenker turister som kommer til vår hovedstad.

  Svar
 2. Ja, det har blitt ille i Oslo, jeg foretrkker Oslo Vest, da jeg er i Oslo, det nærmeste jeg kommer det klssiske 1980-tallet. Så til Fremskrittspartiet : Hvor stå deres leder i EU, EØS og SCHENGEN-avtalen. Etter hun, Siv Jensen, var i den hemmelige internasjonale organisasjonen Bilderbergergruppen har hun vært taus om disse temaene ! Harry-politikk bør ikke FrP drive med, driv heller med Tory-politikk / Sverige-demokratene-politikk, klar tale ! Tidliger stod det i FrPs program på side 47 at partiet var for fi innvandring mot at de klarte seg selv. På kriminelle handlinger også ? Et liberalistisk parti som nærmer seg det anarkistiske har ingenting med nasjonale verdier å gjøre. Det blir bare bob - bob, hele veien.

  Svar
  • Bjarne Gudmund Tangen

    /  15. april 2013

   Sverigedemokraterna og Toryene er minst like PK og globalistiske som Frp. Kan heller anbefale British National Party og Svenskarnas Parti. Det er virkelig trist at Frp ikke har en troverdig politikk for å rydde opp i dette kaoset som er i ferd med å ødelegge Norge og frata nordmenn sitt fedreland.

   Men all ære til Leirstein, han er en av de bedre politikerne vi har i Norge og han rører i allefall borti noen av problemene.

 3. Hanne

   /  15. april 2013

  Jeg håper og ber at de kvinnene som ble voldtatt av de multikulturelle berikelsene, i det minste var anti-hvite, eller “antirasister” som de kaller seg.
  Tragedien er total om dette var kvinner som var uskyldige i invasjonen.

  Svar
  • Hanne Kristine

    /  15. april 2013

   Ja, fordi det er ut ifra det politiske ståstedet til offeret en kan vurdere om en voldtekt var grusom eller bare litt forferdelig. Med den slags rasjonalisering burde en vel bare rynke på nesen når en vestkantjente blir utsatt for vold fra en vestkantmann.

  • Er ikke slike kommentarer litt for drøye til at en stortingsrepresentant med god samvittighet kan la dem bli stående på bloggen sin?

 4. I dette innlegget tar du feil på så mange måter at jeg ikke fikk plass til det i en kommentar. Derfor postet jeg et svar på min egen blogg: En idyllisk, liten bydel.

  Svar
 5. Line

   /  17. april 2013

  At folk er redde for Grønland skyldes vel mest pressen som skal skremme folk og generere mest klikk på artikklene sine. Det skulle vært morsomt å sett en statistikk for hvor i Oslo overfall/ran/voldtekter faktisk skjer. Tror dette ville overraske mange, mange av anmeldesene pressen skriver om at har skjedd på Grønland, har faktisk skjedd andre steder i byen. Husker spesielt et tilfelle hvor Aftenposten hadde en artikkel om en overfallsvoldtekt på Grønland, mens på kartet de hadde viste at den faktisk skjedde på Torsov. En del av misforståelsene kan nok også skyldes at mange bydeler tilhører Grønland-politistasjon. Tror ikke det er så mye bedre på Oslos vestkant, men her er ting litt mer skjult.

  Svar
 6. Odvar bRÅ

   /  18. april 2013

  Alt for bra Just Thomas.

  Svar

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 1 438 andre følgere

 • Følg meg på Facebook

 • Twitter

 • about.me

  Ulf Isak Leirstein

 • Flickr-bilder

  Profilbilde

  More Photos
 • Arkiv

Følg med

Få nye innlegg levert til din innboks.

Bli med 1 438 andre følgere

%d bloggers like this: