Reklamer

Din trygghet – bedre beredskap

Innen utgangen av året vil Fremskrittspartiet ha sørget for at 18 000 kriminelle utlendinger og asylsøkere med endelig avslag er sendt ut av landet. Hele 39 prosent av de som ble sendt ut i 2014 er kriminelle. Når de kriminelle sendes ut, er det ikke overaskende at kriminaliteten i Norge går nedover. Antallet forbrytelser i landet ble redusert med hele 6,2 prosent i 2014. I Oslo er antallet ran redusert med 75 prosent siden 2013, og VG kunne melde om at «kriminaliteten stuper i Oslo». At kriminaliteten går nedover er ikke tilfeldig, men et resultat av Fremskrittspartiets målrettede arbeid i regjering.

Regjeringen har fått på plass 700 nye politistillinger på bare to år. Disse stillingene kommer i tillegg til nyansettelser som følge av naturlig avgang pga pensjon eller andre årsaker. Fremskrittspartiets politisatsning har ført til at det endelig ansettes nok politifolk til å sørge for at politistudentene kan få seg en jobb. De viktigste endringene i politiet er likevel ikke den massive styrkingen av politibudsjettene, men forbedringene Fremskrittspartiet gjør på organisering og ledelse. 

Frem til FrP/H-regjeringens politireform har mange opplevd å vente uforsvarlig lenge, eller i verste fall ikke få svar overhodet på nødtelefoner til politiet. I en akuttsituasjon der det ofte står om sekunder har tidligere praksis vært potensielt livsfarlig. Det er politiets alarmsentraler som skal rette seg etter innbyggernes behov, ikke omvendt. Regjeringens politireform sørger nå for at det stilles klare krav om responstid fra alarmsentralene, og 95 prosent av samtalene skal nå besvares innen 20 sekunder. At det ikke har noen krav til politiets responstid overhodet under Stoltenberg-regjeringen er tankevekkende. 

I tillegg til responstidskrav på 112- samtaler, stiller regjeringen nå også krav til responstid for politiets utrykninger. Det viktigste er ikke å måle hvor mange fartskontroller et politidistrikt foretar i løpet av et år. For regjeringen er det viktigere at politiet er raskt på plass om det utenkelige skulle skje deg. 
Politiet viktigste oppgave er å være der når du trenger det som mest. H/FrP-regjeringens grep sørger for at politiet nå vil arbeide enda hardere for å sikre din og min trygghet i en nødsituasjon.      

Gjørv-kommisjonens rapport slo fast at det var store og grunnleggende mangler ved norsk beredskap. H/FrP-regjeringen er nå i full gang med å rydde opp i beredskapssektoren og bekjempe terrorisme. 

Fremveksten av den islamske stat og problematikken rundt fremmedkrigere gjør dette arbeidet enda viktigere. Kontraterror og sikkerhet er derfor et prioritert område for regjeringen. PST er styrket med over 200 millioner, i tillegg til at det nylig ble opprettet 30 stillinger spesielt dedikert til å arbeide med fremmedkrigere og potensielle terrormiljøer. Justisminister Anundsen (FrP) har også lansert et forslag som vil kunne frata fremmedkrigere det norske statsborgerskapet. 

Når terrorister avdekkes av PST vil de i de mest ekstreme tilfellene være nødvendig med rask og resolutt handling. Derfor har Fremskrittspartiet i regjering halvert responstiden for helikoptrene på Rygge og Bardufoss. I tillegg har alle politidistrikter for pansrede biler, 13 nye personer er ansatt i beredskapstroppen og antallet topptrente politifolk (IP3) er økt til 1200. 

FrP arbeider med politiet og for din trygghet. Støtt arbeidet for et tryggere Norge – stem Fremskrittspartiet den 14. september! 

Reklamer
Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Bli med 135 andre følgere

  • Følg meg på Facebook

  • Arkiv

  • Reklamer
%d bloggere like this: