Et kjempeløft for idretten!

Regjeringen har nå fordelt et rekordbeløp til norsk idrett. Aldri før har idretten fått mer penger. Dette er helt i tråd med det vi lovte før valget og vi er kjempefornøyd med at det satses på frivilligheten og idretten!

Årets fordeling av spillemidler til idrettsformål innebærer en betydelig styrking av rammebetingelsene for lokalidretten i Norge. Den fremste prioriteringen i 2016 er økningen av tilskuddet til bygging av idrettsanlegg. Samtidig styrker regjeringen flere av aktivitetstilskuddene som er innrettet mot lokalidretten i Norge.

For vårt fylke er nyhetene fra regjeringen utrolig gode nyheter!

Regjeringen øker hele potten for anlegg med nesten 140 millioner til nesten 1,2 milliarder kr og for Østfold er det 7 prosents økning til en ramme på 50,5 millioner kr. Dette vil innebære at ventetiden for anlegg vil gå ned, det betyr kortere tid før flere barn og unge kan være i aktivitet. Det vil bety mye for lokale idrettslag og de som står på i dugnadene – nå får vi flere anlegg som kan gi flere i aktivitet.

Regjeringspartiene og våre støttepartier gikk til valg på et økt løft for frivilligheten herunder idretten. Gjennom årets tildeling leverer vi på dette!

Felles innlegg sendt ut fra Ingjerd Schou (H) og Ulf Leirstein (FrP)

Legg igjen en kommentar

1 kommentar

 1. I årevis har landet operert med et underskudd på 13-14 %, for inneværende år 24 %. Underdekning til statspensjoner stiger stadig og forpliktelsene er like store som oljefondet. Etterslep i offentlig vedlikehold er på ca et halvt oljefond. Helsevesenet består nå av 80 % administrasjon og 20 % leger. For 40 år siden var det omvendt. En norsk pasient koster USD 4600 pr år. I Svetis f.eks er tallet usd 1600. Sveits er ranket bedre enn Norge. I Iveland kommune med snaut 1400 innbyggere er gjelden skyhøy og vi andre skattebetalere dekker inn underskuddet med 70 millioner. Ordføreren, en 42 år gammel eks-flyvertinne har en lønn på 800.000 og sammen med de andre innbyggerne nekter hun å slå seg sammen med nabokommunene for å spare oss andre for underskuddene. Slik er det over hele landet. Store deler av kommune Norge er bankerott. Systemsvikten i offentlig sektor er ekstrem og viser at Den Adminstrative Stat representerer mer enn 1 million kroner hvert år for hver neste nordmann i tapt verdiskapning. 1 million hvert år for hver eneste nordmann! Jeg kunne fortsatt i det uendelig, men stopper her. Mitt spørsmål til dere er enkelt: Forstår dere ikke at det dere holder på med er spinnvilt? Dere berømmer dere selv for å gi rekordbeløp til idretten i en situasjon hvor landet reelt sett er teknisk konkurs. Oljefondet er «oppbrukt» flere ganger allerede og verre blir det. Gjelden har aldri vært høyere og total gjeld er nå mer enn 360 % av BNP. Har dere begrep om hva dere holder på med?! Skjønner dere ikke at en hver annen bedrift som holdt på slik ville blitt slått konkurs for lenge siden? Når stopper denne halsbrekkende utarmingen av nåtidens og fremtidens generasjoner? Mvh Hans E Olav

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 3 957 andre følgere

 • Følg meg på Facebook

 • Twitter

 • Flickr-bilder

  Profilbilde

  Flere bilder
 • Arkiver

%d bloggers like this: