Reklamer

FrP sier nei til migrasjonsavtalen

FNs migrasjonsavtale har skapt voldsomt engasjement. Ikke bare i Norge, men i mange land i hele verden. Man har også opplevd at en rekke land har valgt å trekke seg fra avtalen.

La meg først si at det ikke er noe suspekt med at man jobber frem slike plattformer, avtaler og resolusjoner. Og det er bra at den norske regjeringen ved sine utsendinger har jobbet med teksten. Dette for å sikre mest mulig gjennomslag for vår regjerings asyl- og innvandringspolitikk.

Men når en endelig tekst foreligger skal man ta stilling, og jeg er glad for at FrP tydelig sier nei til denne avtalen. Og at våre regjeringsmedlemmer har tatt dissens på tilslutningen.

For FrP handler dette om en av vår tids viktigste politiske sak, nemlig migrasjon og konsekvenser av en økt migrasjon til Europa og Norge. Hvis vi feiler på dette feltet, vil det kunne få irreversible konsekvenser for vår velferd og vår nasjon i all fremtid.

Avtalen er ikke bindende sies det. Men det betyr noe politisk ved at man sier ja. Man sender et signal. Vi vet fra før hva som kan skje hvis man signaliserer at Norge nå vil myke opp asylpolitikken. FrP vil signalisere at vi ikke skal myke opp. Tvert i mot må vi heller stramme til, spesielt familiegjenforeningen.

Det kan ikke være tvil om å slutte seg til denne avtalen så gir man et tydelig signal om at man politisk vil ta et større ansvar for migrasjonen. At mange skulle ønske seg til Norge og Europa er ikke så rart, det er forståelig. Men hvis vi skal sikre vår velferd, så må vi altså tørre å ha en kontrollert innvandring, med tydelige krav. Og vi kan ikke ta i mot flere enn vi som samfunn kan integrere.

Norge er en betydelig bidragsyter når det gjelder bistand. Vi bidrar til å hjelpe migranter på sitt eget kontinent, og vi ønsker å bidra til at færre – som ikke ønsker å migrere – ikke ser noe annen utvei. Dette er et arbeid som vi fortsatt skal delta i – og hvor det internasjonale samfunnet må ta ansvar.

FrP sier nei til FNs migrasjonsavtale, og vi sier ja til selv å ha full råderett på vår innvandrings- og asylpolitikk. Synd at alle andre partiene på Stortinget støtter at Norge slutter seg til avtalen.

IMG_1869

 

Reklamer
Legg igjen en kommentar

10 kommentarer

 1. Terje S Lello

   /  13. desember 2018

  Det er bra av Frp ! Men dissens er vel ikke å sette foten ned. «Samarbeidet» med Erna bekymrer meg. Erna med visse Høyre-kjerringer og Venstre provoserer oss på høyresiden I Frp - og noen I Høyre også har jeg hørt om den siste saken. Vi husker jo ACER, energidirektivet, det var heller ikke bra, m.m. Ja, hvorfor signere på alle slags PK-forpliktelser fra EU, FN o.a. Da kan det bli nødvendig å kjøre på litt hardere - selv om det betyr «mor’n a Erna !»

  Jeg ønsker deg en god jul og et godt nytt år for Frp !

  mvh. Terje Lello

  Svar
  • Vi stemte også mot avtalen i Stortinget. Da får man ikke gjort så mye mer i et demokratisk system… Håper velgerne husker dette neste valg. Takk for alltid gode innspill - en god jul ønskes deg!

 2. Anne Lise Krokeide

   /  13. desember 2018

  Bra,stå på😊

  Sendt fra min iPhone

  Svar
 3. Jon Reina

   /  14. desember 2018

  Ja GOD JUL ønskes deg også fra meg.
  Og ellers håper jeg det er ok for deg at jeg kopierer bloggteksten din og legger den ut på min fb-side, samt også på en- eller flere av FrPs støttesider på fb.

  Svar
 4. Hei Ulf, og takk for stoetten. Forstaar at FRP ikke maa true med aa trekke seg fra regjeringen da det ville aapne doeren for AP som har samme innstilling som Erna og denne sammenslutningen ville vaere katastrofal for Norge. Keep up the good work!!

  Svar
 5. Jeg tror jeg kommer litt sent inn her. Men er denne saken tapt Ulf? Det ville så tilfelle være veldig synd, og ikke minst svært ødeleggende for landet. Var det bare FrP som stemte imot denne avtalen, eller var det flere partier. Det har kanskje vært problemer med å få med seg Venstre og KrF i denne saken? Ellers er jeg helt enig i alt du skriver i denne saken Ulf. Europa og Norge er vel nå så skakkjørt pga. mislykket migrasjonspolitikk, at nok snart må være nok. Norge kan vel ikke opptre som et slags NAV-kontor for hele verden. Stå på videre med slike fremtidige saker Ulf. Ønsker deg og hele din familie en riktig god julefeiring, og et spennende nytt valgår.

  Svar
  • Var kun FrP som stemte mot… Så nå har Norge undertegnet avtalen… Nå må vi bare gjøre det vi kan internt i regjering og på Stortinget for at det ikke blir liberalisering av vår lovgivning tilknyttet asyl og innvandring.
   Ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år ☺️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 135 andre følgere

 • Følg meg på Facebook

 • Arkiv

 • Reklamer
%d bloggere like this: